Pro-Gaming
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

SITE OFICIAL: WWW.PRO-GAMING.RO

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Unban danielunoo

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
danielunoo

Data de înscriere : 01/06/2013

Unban danielunoo Empty
MesajSubiect: Unban danielunoo   Unban danielunoo EmptySam Iun 01, 2013 5:09 am

Nick:danielunoo

IP:188.173.52.53

Motiv:Motivul Banului a fost ca eu vindeam Uranus si un tip mi-a dat 13kk in cont dar altul a spus ca imi da 14kk asa ca i-am dat inapoi tipului 13kk in cont,dar Pufuletz mi-a dat ban pe motiv de inselaciune. Si i-am dat inapoi banii deci nu e inselaciune... UNBAN.

Niku-ul adminului de care ai fost banat:Pufuletz.

Dovezi(poze/video):Nu am ..

Martori:Pufuletz...

Alte precizari:Hei,trebuia sa am unban deja pentru ca am mai facut o cerere dar adminul mi-a zis ca trebuie sa astept 7 zile (perioada de ban) dar a trecut cam o luna si deja trebuia sa mearga dar nu merge si cred ca e ban IP.Asa ca va rog Unban ME.

Ultima editare efectuata de catre danielunoo in Sam Iun 01, 2013 5:12 am, editata de 1 ori (Motiv : Motivul Banului a fost ca eu vindeam Uranus si un tip mi-a dat 13kk in cont dar altul a spus ca imi da 14kk asa ca i-am dat inapoi tipului 13kk in cont,dar Pufuletz mi-a dat ban pe motiv de inselaciune. Si i-am dat inapoi banii deci nu e inselaciune... UN)
Sus In jos
EmiNEm
Admin
EmiNEm

Data de înscriere : 02/10/2012
Varsta : 28

Unban danielunoo Empty
MesajSubiect: Re: Unban danielunoo   Unban danielunoo EmptyDum Iun 02, 2013 10:48 am

unbanned
Sus In jos
http://pro-gaming.sampforum.net

Unban danielunoo
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Unban va rog!
» Unban va Rog.
» Vreau UnBaN !
» Cerere Unban